Auginkime draugiškus išradėjus !

Naujienos

Vilniaus kolegijos Pedagogikos fakultete vyko seminaras-dirbtuvės LEGO Education motyvacinės ugdymo metodikos bei priemonių taikymas kartu su integruoto ugdymo turiniu pradinio ugdymo mokyklų moksleiviams STEAM įgūdžių ugdymui ir gebėjimų lavinimui

2020. 01. 17

2020 m. sausio 17 d. Vilniaus kolegijos Pedagogikos fakultete vyko seminaras-dirbtuvės „LEGO Education motyvacinės ugdymo metodikos bei priemonių taikymas kartu su integruoto ugdymo turiniu pradinio ugdymo mokyklų moksleiviams STEAM įgūdžių ugdymui ir gebėjimų lavinimui “ projekto „Tęsk“ dalyviams, pradinio ugdymo pedagogams.

Leidyklos „Baltos lankos“ jaunesnioji mokslo darbuotoja Rita Mikelionytė, Vilniaus kolegijos lektorė Renata Kondratavičienė ir „Baltic Orbis“ UAB pardavimų vadovas Rimantas Burnickis supažindino su pasaulio pažinimo, gimtosios kalbos, matematikos, etikos ir kitų mokomųjų dalykų integracija.

Buvo pristatyta LEGO Education motyvacinė ugdymo metodika ir priemonės skirtos pradiniam ugdymui. Seminaro metu buvo pristatomos naujos galimybės panaudojnat integruotą ugdymo turinį susieti formalųjį ir neformalųjį ugdymą panaudojant LEGO Education WeDo 2.0 „Mokslas gyvai“ priemones. Dauguma seminaro metu išsakytų idėjų buvo grindžiamos konkrečia medžiaga, esančia integruoto ugdymo vadovėlyje „Vaivorykštė“. Tačiau pateiktos idėjos, veiklos ir priemonės gali būti pritaikomos dirbant be vadovėlio arba su bet kuria kita pradinio ugdymo priemone.

Papildoma informacija VIDEO

Pamokų planus galite rasti ČIA

Partneriai