Auginkime draugiškus išradėjus !

Naujienos

PASKELBTAS NAUJAS KONKURSAS !

2019. 11. 06

 

Mes džiaugiamės galėdami pranešti apie LEGO MINDSTORMS Voice Challenge: Powered by Alexa - tai galimybė Alexa kūrėjams, LEGO MINDSTORMS entuziastams ir viso pasaulio kūrėjams tyrinėti ir kurti balso patirtimi grįstą ateitį, naudojantis konstravimu ir robotikos žaidimais.

Prisijunkite, kad galėtumėte laimėti daugiau nei šimtą prizų, kurių vertė iki 100 000 USD, įskaitant vieną didžiojo prizo laimėtoją, kuris namo parsineš 20 000 USD Amazon dovanų čekį,  LEGO produktų ir kelionę į LEGO būstinę Danijoje. Ten turėsite ekskursiją į LEGO HAUSE ir susitikimą su LEGO produktų dizaineriais. Be to, nugalėtojo kūrinys bus pristatytas LEGO gerbėjams, kad jį būtų galima pamatyti kasmetiniame „LEGO World“ renginyje Kopenhagoje.

Naudodamiesi „Alexa Gadgets Toolkit“, galite sujungti „LEGO MINDSTORMS EV3“ prie „Alexa“, kad atvertumėte naują balso teikiamos patirties pasaulį. Dalyvaudami šiame konkurse, jūs turitėsite galimybę suaktyvinti savo LEGO kolekciją ir sukurtii naują įvestį - savo balsą. Kurkite balsu valdomus projektus, pavyzdžiui, figūras, šokančių pagal muziką, robotą, kuris gina savo teritoriją nuo įsibrovėlių, arba svaiginantį įgūdžių pasaulį, kuriame jūsų padaras reaguoja į balso komandas ir jutikliais pagrįstus trigerius. Galimybės yra begalinės.

Norėdami konkuruoti, sukursite „LEGO MINDSTORMS EV3“ kūrinį, kuris prisijungs prie suderinamų „Amazon Echo“ įrenginių ir dirbs su jais per „Alexa Gadgets Toolkit“. Tada pateiksite tai, ką sukūrėte, kad galėtumėte laimėti.

Daugiau informacijos ČIA.

Partneriai